Un altre dia antic

Sea el primero en opinar sobre este producto

Disponibilidad: En existencia

16,00 €

Descripción rápida

L’any 2016, l'autor va excel·lir amb Un oceà de memòria i, des de llavors, se’l coneix perquè ubica agran part de la seva producció literària a Portugal, amb molt d’encert. També és, sens dubte, la persona que més coneix què es cou dins del gènere negre a Catalunya. És un investigador molt respectat i un escriptor aclamat pel seus lectors. A més, també dirigeix les col·leccions Marraco Negre i Marrajo, de Pagès Editors i Editorial Milenio, respectivament.
En aquesta novel·la, el lector hi trobarà els elements més clàssics de la novel·la negra: crims, investigació, baixos fons i molta intriga.
Autor: Sebastià Bennasar Llobera
NOMÉS A LLEIDA CIUTAT. Un cop formalitzada la compra, li portarem el llibre al seu domicili en breus dies. Gràcies

Un altre dia antic

Doble click en la imagen para abrir/cerrar

Alejar
Acercar

Más vistas

Detalles

Sinopsi: Un advocat mor assassinat a trets a plena llum del dia i s'inicia així una onada de crims que hauran d'investigar els policies João da Luz i Zé Coelho. El primer també dedica les hores lliures a intentar trobar qui és el Jack l'Esbudellador de Lisboa, un conegut assassí de prostitutes dels anys 1990. Amb aquesta obra Bennasar ajunta les seves dues passions: la novel·la negra i Lisboa, a més a més de fer un homenatge a Roberto Bolaño.
NOMÉS A LLEIDA CIUTAT. Un cop formalitzada la compra, li portarem el llibre al seu domicili en breus dies. Gràcies

Etiquetas del producto

Use espacios para separar las etiquetas. Use comillas simples (') para frases.