Un altre dia antic

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: En existència

16,00 €

Descripció ràpida

L’any 2016, l'autor va excel·lir amb Un oceà de memòria i, des de llavors, se’l coneix perquè ubica agran part de la seva producció literària a Portugal, amb molt d’encert. També és, sens dubte, la persona que més coneix què es cou dins del gènere negre a Catalunya. És un investigador molt respectat i un escriptor aclamat pel seus lectors. A més, també dirigeix les col·leccions Marraco Negre i Marrajo, de Pagès Editors i Editorial Milenio, respectivament.
En aquesta novel·la, el lector hi trobarà els elements més clàssics de la novel·la negra: crims, investigació, baixos fons i molta intriga.
Autor: Sebastià Bennasar Llobera
NOMÉS A LLEIDA CIUTAT. Un cop formalitzada la compra, li portarem el llibre al seu domicili en breus dies. Gràcies

Un altre dia antic

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

Detalls

Sinopsi: Un advocat mor assassinat a trets a plena llum del dia i s'inicia així una onada de crims que hauran d'investigar els policies João da Luz i Zé Coelho. El primer també dedica les hores lliures a intentar trobar qui és el Jack l'Esbudellador de Lisboa, un conegut assassí de prostitutes dels anys 1990. Amb aquesta obra Bennasar ajunta les seves dues passions: la novel·la negra i Lisboa, a més a més de fer un homenatge a Roberto Bolaño.
NOMÉS A LLEIDA CIUTAT. Un cop formalitzada la compra, li portarem el llibre al seu domicili en breus dies. Gràcies

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.