Sobre nosaltres

Què és l’eBotiga?
És la botiga virtual del Grup Segre, el grup de comunicació més important de la província de Lleida. Des d’aquí podreu comprar qualsevol producte relacionat amb Grup Segre i les seves marques (Segre, Segre.com, SegreiPlus i Lleida TV), a més d’una selecció de productes culturals, d’oci i d’alimentació de Lleida avalats per proveïdors de prestigi. L’eBotiga compta amb la garantia de Grup Segre, amb quasi 30 anys al servei dels lleidatans.
Registra’t!
És gratuït, només et costarà uns minuts i formaràs part de la comunitat virtual del Grup Segre. Rebràs periòdicament un mail amb les millors ofertes i promocions, i podràs comprar de forma ràpida, fàcil i segura.
Marques i Productes
Els principals productes de Grup Segre són: Segre, segre.com, SegreiPlus i Lleida TV. La millor varietat de propostes i formats, per tal de conèixer al moment i en profunditat tota la informació de Lleida i província. A més, trobareu una àmplia i cuidada selecció dels millors proveïdors de Lleida en oci, cultura, alimentació,... Des de l’eBotiga podràs accedir a cadascun d’ells des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.
Servei
Li oferim el millor servei: el producte disponible en menys de 24h (en el cas de productes digitals) i en una setmana (en el cas de productes tangibles). Tu elegeixes l’adreça on rebre’l. Si tens cap problema o consulta només cal que ens ho facis saber, l’atendrem el més aviat possible.

Esperem que gaudeixis de l’eBotiga!